Benvolguts i benvolgudes,

Mitjançant aquestes línies em plau donar-vos la benvinguda a la web www.osonaserveissocials.cat del Consorci Osona de Serveis Socials En primer lloc us vull agrair l’interès per la institució que tinc l’honor de presidir i representar.

La nostra voluntat és que aquesta finestra digital ens permeti donar a conèixer les moltes tasques que du a terme el Consorci Osona de Serveis Socials, i acostar així els serveis socials a la ciutadania. Donar a conèixer millor les tasques que, sovint des de l’ombra, desenvolupa el Consorci en la prestació directa o indirecta de serveis a les persones i als ajuntaments. Intentem prestar aquests serveis amb la màxima qualitat i eficiència per a garantir una bona qualitat de vida a totes les persones que viuen a la comarca.

Així, doncs, amb la finalitat principal de millorar la vida dels més de 150.000 osonencs i osonenques treballarem amb visió estratègica del territori, defensant sempre els interessos de la comarca.

Esperem que aquest web us permeti trobar la informació que preciseu i, en tot cas, restem sempre a la vostra disposició per tot allò que us pugui convenir.

Joan Carles Rodríguez Casadevall

President del Consorci Osona de Serveis Socials

Joan Carles Rodríguez Casadevall - President del Consorci Osona de Serveis Socials